Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Black Magic Woman Festival en WOMEN Inc. over de vrouw achter het stereotype!

Op zondag 13 november aanstaande slaan WOMEN Inc. en Voices de handen ineen en organiseren een talkshow over culturele identiteit waarin we verschillende rolmodellen bevragen over hun persoonlijke keuzes en ervaringen. In deze talkshow gaat het om ontmoeting en kijken we met de aanwezige vrouwen voorbij de stereotypering , voorbij de hokjes. We gaan op zoek naar wat we met elkaar delen, ongeacht afkomst en positie. Want hoe leuk is het om al onze identiteiten te delen? Vrouwen met een andere culturele achtergrond kunnen je een spiegel voorhouden, je blik verruimen en je inspireren. Hoe denken vrouwen van verschillende culturele achtergronden over geld, seksualiteit en familie? Sharing Identities is een gesprek tussen vrouwen, onder leiding van Tanja Jadnanansing (NOS). Zij gaat in gesprek met o.a. Manon Duintjer (De S-machine 2011) over de wederopstanding van het twee oudergezinnen in typisch Nederlandse setting. Met Yesim Candan (YES I'M) en Shay Kreuger (presentator FUNX) neemt zij de bankrekeningen en bestedingspatronen door van een typisch Turkse en Antilliaanse vrouw. Afke Reijenga (mede oprichter RedTENT en Studio Micha Klein) geeft inzage in de sexbeleving van de Nederlandse vrouw en we blussen af met optredens van IAMAISHA en Joy Wielkens (papa was a rolling... nobody!). Datum: zondag 13 november 201 Tijd: 15.00 uur
Locatie: Bijlmer Parktheater, Anton de Kromplein 240, Amsterdam

Over WOMEN Inc. & Voices
WOMEN Inc.
WOMEN Inc. is een onafhankelijk platform dat vrouwen verbindt en individuele ontplooiing bevordert. WOMEN Inc. wil vrouwen inspireren en bewegen om optimaal gebruik te maken van hun eigen krachten en talenten. Tegelijkertijd stimuleert WOMEN Inc. de samenleving om deze talenten te benutten. WOMEN Inc. brengt vrouwen uit verschillende werelden bij elkaar; op nationaal en internationaal niveau, dwars door leeftijden, culturen en disciplines heen en biedt ontmoeting en verdieping, inhoud en cultuur. Kijk voor meer informatie op: www.womeninc.nl.

Black Magic Women Festival/Voices
Voices is de talkshow van Black Magic Women voor en door vrouwen in Amsterdam Zuidoost. Voices biedt ruimte voor ontmoeting, dialoog, bewustwording en empowerment.