Ingezonden persbericht


ENIGMA-OPRICHTER MET GREGORIAN VOOR HET EERST LIVE TE ZIEN

De band Gregorian van Enigma oprichter Frank Petterson is zondag 13 november voor het eerst in Nederland te zien. Deze exclusieve show vindt plaats in de Melkweg Rabozaal, Amsterdam. Gregorian brengt bekende en eigen nummers in Gregoriaanse liedstijl. Kaarten zijn verkrijgbaar via Melkweg en Ticketservice. De voorverkoop is al gestart.

Gregorian is de band van Frank Peterson die vooral bekend is als oprichter van Enigma. Peterson startte Gregorian in de jaren '90. Gregorian brengt bekende pop / rock nummers van diverse artiesten zoals Coldplay, Metallica en Nine Inch Nails uitgevoerd in Gregoriaanse liedstijl. Daarnaast brengt Gregorian eigen werk. De liveshow van Gregorian is overweldigend en sferisch. Met spatzuivere meerstemmige zang van mannen die gekleed gaan als glamoureuze monniken in velourse pijen. Gregorian heeft ondertussen al in 20 landen in Europa, Azië en het Midden Oosten ongeveer 1 miljoen mensen vermaakt met deze liveshow.

Gregorian debuteerde in 1999 met het album 'Gregorian - Masters Of Chant⤤(TM). Hierna werden nog 200 nummers opgenomen wat resulteerde in 11 CD's waarvan er miljoenen over de toonbank gingen. Ook werden er 6 DVD's uitgebracht. Het laatste album verscheen in september dit jaar: 'Masters Of Chant -- Chapter 8'.

Zie voor meer informatie over Gregorian: http://www.gregorian.de

Gregorian
Zondag 13 november, Melkweg Rabozaal (seated)
zaal open: 19.00 u / aanvang 20.30 u
tickets à ¤ 30,00 + lidm. zijn verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende adressen.