Ingezonden persbericht


Kunst-O-Foon

Zondag 13 november kunt u van 11.00 tot 12.00 uur weer luisteren naar het programma

Kunst-O-Foon op WeertFM.

Het is een programma over kunst en cultuur uit Weert, Nederweert en omgeving. Het programma wordt iedere 2e zondag van de maand uitgezonden vanuit wisselende locaties. U bent van harte welkom om langs te komen tijdens deze uitzendingen.

Op 13 november in Kunst-O-Foon op WeertFM:

Miniconcert van Harold Konickx. Harold K zingt poëtische teksten die je tot in de ziel raken.

Een droog-melancholisch stemgeluid met een nooit versleten zachte G. Zijn muziek is zeer -maar zeker niet uitsluitend - geschikt voor liefhebbers van Spinvis en Tom Pintens.

Miniconcert van Roos Visser. Roos Visser is binnen ons 'Weertse' geen onbekende.

Wij kennen haar dan ook van verschillende formaties en projecten.

Mmenteel speelt ze veel gitaar, soms in samenspel met een gipsy jazzband uit Reuver. Wie ze vandaag mee zal nemen om te spelen is nog een verrassing.

Proza van Paul Sterk. Proza speelt een grote rol binnen muziek performance en dan is het niet gek dat je binnen Weert al snel bij Paul Sterk uitkomt. In het najaar van 2011 is "Apostel van Tricht" verschenen. Al een paar jaar schrijft hij voor Bospop muzikale columns. In het Cultureel Café Weert zal Paul Sterk telkens een literaire bijdrage leveren.

Fotografie van Bob Luijks. Luijks is te beschrijven als 'gebiedsfotograaf'. Hierbij worden zijn persoonlijke interesses ten aanzien van natuur en landschap verenigd in fotografie.

Favoriet is hierbij de landschapsfotografie. De thuisbasis wordt vooral gevormd door de prachtige natuur en landschappen van Midden-Limburg.

Dit keer vindt de uitzending plaats vanuit Cafe de Beatrix in Weert.

Presentatie door: Anki Raemaekers en Igor Ronckers

WeertFM
WeertFM is het radio-kanaal van Stichting Streekomroep Weert, opgericht in juni 1984.

Naast de radio onder de naam WeertFM, heeft de publieke omroepstichting ook een kabelkrant voor de gemeenten Weert en Nederweert. Ook zijn we natuurlijk te vinden op internet.

Alle taken binnen de organisatie worden uitgevoerd door in totaal 40 vrijwilligers.

Naast de horizontale programmering overdag worden themaprogramma's uitgezonden in de avonden en tijdens het weekend.

Naast alle informatie op de website www.weertfm.nl kan WeertFM ook gevolgd worden op Twitter, http://twitter.com/weertFM WeertFM is 24 uur per dag te ontvangen via de kabel in Weert op 87.5 FM en Nederweert op 94.4 FM en natuurlijk op het werk en in de auto via FM op 107.5 Mhz. Bovendien zijn we wereldwijd te beluisteren op internet via www.weertfm.nl




Ingezonden persbericht