Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Boris van de Ham is de 200ste gastacteur bij Nachtgasten!

Op zondag 13 november 2011 in Theater aan het Spui in Den Haag speelt de tweehonderdste gastacteur mee met toneelgezelschap Nachtgasten. Met veel trots kunnen wij melden dat deze eer Boris van der Ham toekomt.

Nachtgasten is de nieuwe hit in de theaterwereld. Wat begon als een avond met een paar bevriende acteurs, groeide in no time uit tot een platform waar de grootste namen van het toneel in de rij voor staan om ook een keer aan mee te mogen doen. Van Bram van der Vlugt tot Jaap Spijkers en van Katja Schuurman tot Anneke Blok, allemaal trokken ze bevend de stoute schoenen aan en... genoten. Het zijn geen Lama's en het gaat verder dan 'De vloer op'. Acteurs krijgen een verhaal, een geheim, een mobiele telefoon en twee uur de tijd. Nachtgasten is een improvisatievoorstelling op het hoogste niveau!

Zondag 13 november 2011 in Theater aan het Spui in Den Haag: "Het Woord"
Spel: Boris van der Ham, Esther Scheldwacht, John Buijsman en Yorick Zwart Geschreven door: Niels Croiset

De voorstellingen van Nachtgasten zijn dit seizoen in theaters door het hele land te zien. Speellijst: www.nachtgasten.nl
Meer info en interviewaanvragen: Sanne Groot, 020-6718298 of sanne@wallisfinkers.nl

De pers over Nachtgasten:
"Het gangbare theater kan nog veel leren van deze formule: kom maar op, we gaan van theater jazz maken."(NRC). "Deze talentvolle improvisatiegroep verdient een groot publiek." (Parool).

Nachtgasten wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van Fonds Podiumkunsten, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het VSB fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Melanie.