Ingezonden persbericht


HOEREN NEUKEN EN KEIHARD WERKEN

The Making of New Kids Nitro

Corrie Konings mag dan zingen dat de New Kids alleen maar hoeren neuken en nooit meer werken willen, in werkelijkheid gaan er heel wat uren zitten in het maken van de nieuwste New Kids film Nitro. Comedy Central zendt op 13 november om 22.25 uur en op 18 november om 22.55 uur de making of New Kids Nitro uit. Hierin is te zien hoe de meest legendarische strijd in de filmgeschiedenis achter de schermen in scene wordt gezet. Maar of er nu zo heel veel verschil zit tussen de realiteit en New Kids fictie is de vraag. Volg de mannen en de makers van New Kids terwijl ze met bloed, zweet en tranen op camera vastleggen dat ze in karakter hoeren neuken en nooit meer werken. Op de premièreavond van de film zendt Comedy Central een speciale New Kids tribute uit vanaf 20.00 uur.

New Kids Nitro
New Kids Nitro is de nieuwe film van New Kids. In de succesfilm 'New Kids Turbo' hebben de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie al laten zien dat ze graag de dienst uitmaken binnen en buiten Maaskantje. In de nieuwe film 'New Kids Nitro' wordt wederom 'pijnlijk' zichtbaar hoe groot hun liefde voor hun dorp is. Zo ontstaat er een vete met het nabij gelegen Schijndel. De strijd tussen de twee concurrerende dorpen wordt geheel in New Kids stijl uitgevochten, waardoor de hele situatie via een omweg in een wel erg bizarre slip raakt...'New Kids Nitro' zit vol keiharde grappen, stunts, spectaculaire achtervolgingen en onverwachte explosies. Of zoals Steffen Haars en Flip van der Kuil het zelf zeggen: "Wij zouden 'New Kids Nitro' niet maken als wij niet zouden geloven dat deze 'New kids Turbo' keihard gaat overtreffen!!”

The making of New Kids Nitro is te zien op zondag 13 november om 22.25 uur en op vrijdag 18 november om 22.55 uur. De tribute is op 8 december te zien vanaf 20.00 uur.

www.comedycentral.nl



Ingezonden persbericht