Gemeente Tilburg

Sport ontmoet cultuur op SportXPO 2011

Sportverenigingsmarkt zondag 13 november, 14.00 - 17.00 uur, Stadssporthal Tilburg

Zondag 13 november is Stadssporthal Tilburg van 14.00 - 17.00 uur het decor voor de SportXPO 2011. Deze sportverenigingsmarkt combineert demonstraties, optredens en workshops van Tilburgse sportverenigingen en bekende Tilburgse (sport)artiesten zoals de Hustle Kidz, rapper JPB en streetdancegroep Take Off. SportXPO 2011 is een initiatief van de gemeente Tilburg i.s.m. het Huis van de Wereld en biedt een podium voor het verenigingsleven van Tilburg. De toegang is ¤ 2,50. Sport ontmoet cultuur
Sport ontmoet cultuur op de SportXPO 2011. Het evenement biedt optredens van de Hustle Kidz, rapper JPB, Zwarejongenz, Nelson de Kok (Panna), streetdancegroep Take Off, B-Sportief (Zumba), Dancing Divers of Africa (volksdans) en Grupo Capoeira Brasil (capoeira). Deze optredens worden afgewisseld met maar liefst 18 sportclinics: panna, Zumba, Shabam, spinning, kempo, softbal, lacrosse, basketbal, capoeira, inline hockey, (snow)boarden, badminton, acrogym, handbal, aikido, taekwondo, krafmaga en kickboksen. Bezoekers kunnen deelnemen aan de clinics en maken daarmee kans op een reis naar een Europese stad en een jaar lang sporten.
Voor het volledige programma van SportXPO 2011: www.sportintilburg.nl/sportxpo. Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.