Politie Zeeland


---

1816-2011 Spoorboom in Goes vernield
Zondag rond 03.00 uur hebben jongeren een slagboom van de spoorwegovergang aan de Anthony Fokkerstraat, ter hoogte van de BP , afgebroken.
De politie kreeg een melding dat een groep jongeren zich ophield bij de spoorwegovergang en dat de bellen en de lampen in werking waren. Ter plaatse bleek de slagboom vernield. Drie jongens uit de groep, twee 16-jarigen uit Heinkenszand en een 19-jarige uit Breda zijn op verdenking van de vernieling aangehouden.

1817-2011 Mishandeling en vernieling in Kapelle
In de Spaarlingsstraat in Kapelle werd zondag kort na middernacht een 22-jarige automobilist uit die plaats zonder reden, door een hem onbekende persoon mishandeld.
De man reed samen met een passagier in zijn auto door de Spaarlingsstraat en werd plotseling gevolgd door een auto. Toen de man stopte, stopte de andere auto ook. Twee personen stapten uit en trokken het portier van de auto van de 22-jarige open. Hij kreeg van een van de twee een paar stompen op zijn hoofd en ook het autoportier werd vernield. Daarna vertrokken de onbekenden weer in hun auto. Het slachtoffer liep een snee in zijn bovenlip en een paar bulten op zijn hoofd op. Hij is behandeld bij de HAP en heeft aangifte gedaan.

1818-2011 Ruzie in Zoutelande
Zondag rond 02.00 uur brak in de Smidsstraat in Zoutelande ruzie uit tussen twee groepen jongeren uit Vlissingen en Zoutelande. Hierbij zijn over en weer enkele klappen gevallen.
De politie heeft beide partijen gescheiden en bemiddeld. Een 24-jarige man uit de gemeente Veere gedroeg zich agressief. Hij werd later rond 02.30 op de Duinweg aangehouden wegens mishandeling van een 15-jarige jongen uit Oost-Souburg.
(