Ingezonden persbericht


Winnaars Tv-programma bekend:
UDO 6 gaat leven als profvoetballers

Oegstgeest, 13 november 2011 - De amateurvoetballers van v.v. UDO 6 gaan een jaar lang leven als profvoetballers. Zij zijn de winnaars geworden van het programma 'Leven Als Een Prof' van RTL 7 en NIVEA for Men. Op zondag 13 november verraste presentator Harry Vermeegen het team bij hun club in Oegstgeest.

Eigen spelersbus & clublied
Het prijzenpakket biedt alles waar bekende topvoetballers ook over beschikken. Voor de uitwedstrijden bezoekt en imponeert het team de tegenstanders met een eigen spelersbus. 'Thuis' wordt in de eigen kleedkamer een jacuzzi geïnstalleerd en op het eigen veld komt een professionele dug-out te staan. De mannen gaan het eigen clublied inzingen met Wolter Kroes en voor een trainingskamp onder leiding van een Eredivisie-coach verblijven ze in Huis ter Duin. Bovendien krijgen ze een peptalk van motivatiegoeroe Emile Ratelband, hun teamfoto komt als poster in de VI en als billboard bij een voetbalstadion. Uiteraard worden de heren voorzien van nieuwe tenues, horloges, zonnebrillen, nette pakken en krijgen ze een jaar lang verzorgingsproducten van NIVEA for Men. Bovendien zendt RTL 7 een wedstrijd van deze geluksvogels uit tegen het RTL 7 Sterrenteam. De bevindingen van het team zijn terug te zien in de nieuwe reeks van het programma 'Leven Als Een Prof', die vanaf maandag 13 februari bij RTL 7 te zien is.

Het team zelf is erg blij met deze prijs en kijkt uit naar het seizoen waarin ze gaan leven als profvoetballers: "Het is ongelooflijk! We durfden niet te dromen dat we zouden winnen. We gaan een mooi jaar tegemoet en hebben er zin in.", aldus Roger Burgerhout, aanvoerder van UDO 6.

In totaal hebben 71.000 amateurvoetballers zich ingeschreven voor 'Leven Als Een Prof'. Een notaris heeft vijftig teams uit alle inzendingen getrokken en UDO 6 kwam als beste uit de hierop volgende screening.

-Einde bericht-