NHA beste educatie website van het jaar


PANNINGEN, AMSTERDAM, 20111113 -- NHA is verkozen tot 'Website van het jaar 2011' in de categorie educatie. NHA Thuisstudies bedankt iedereen voor het stemmen en het positief beoordelen van haar website.

NHA.nl kreeg van de vele stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen en nam gisteren tijdens de prijsuitreiking in de Beurs van Berlage te Amsterdam de prijs in ontvangst uit handen van Nikkie Plessen.

Website van het jaar verkiezing
Ieder jaar worden de 'Website van het jaar'-awards uitgereikt. Dit jaar bracht het Nederlandse publiek ruim 700.000 stemmen uit op www.websitevanhetjaar.nl. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 22 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie en ontwerp en kon aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. NHA is verkozen tot de beste website in de categorie "educatie".

Heeft u ook iets gewonnen?
Heeft u gestemd op de Website van het Jaar? Dan bent u mogelijk de winnaar van een Lavazza A MODO MIO espressomachine. Als u heeft gewonnen, ontvangt u een e-mail van de organisatie van de 'Website van het Jaar''-verkiezing.

Trots
NHA is erg trots op deze prijs en wil hiervoor iedereen bedanken die op NHA heeft gestemd. NHA zal zich ervoor blijven inzetten: Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar!





NHA thuisstudies