Gemeente Oirschot

Inloopcafé Wonen, Zorg en Welzijn op 14 november

Het Informatie-ontmoetcafé is een trefpunt voor mensen met vragen over welzijn, zorg en wonen. Het is een trefpunt voor mensen die over diverse onderwerpen vragen hebben of ervaringen willen delen. Op 14 november staat het onderwerp Wonen centraal en dan vooral de procedure om voor een aanleunwoning in aanmerking te komen.

Â

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom op maandag 14 november in Sociaal Cultureel Centrum âDe Enckâ in het Heras restaurantâ op de eerste etage, de loop 67 in Oirschot. De zaal is vanaf 19.00 open en de avond duurt tot 22.00 uur.

De toegang is gratis; een kopje koffie wordt aangeboden door Welzijn Oirschot.

Â

Yolanda de Leeuw van de gemeente Oirschot opent de avond met een presentatie over leefbaarheid in de wijken. Hierna gaat Frans de Poorter de procedure uitleggen rondom een aanvraag voor een aanleunwoning. Wat zijn nou de criteria om in aanmerking te komen en zijn er ook nog andere mogelijkheden? Na de pauze volgt een presentatie van Pauline Wedemeijer, notaris in Oirschot. Zij vertelt ons meer over bewindvoering, het onder curatele stellen en mentorschap. Hierna is er gelegenheid tot vragen stellen.

Â

Meer informatie

Meer informatie over de avond vindt u op www.oirschot.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met het Lokaal Loket tel (0499) 33 51 42 van ma t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt vragen naar Frans de Poorter, consulent Welzijn Best Oirschot of Ine van Ham steunpunt Mantelzorg.

Â