Gemeente Kollumerland

Stamppotavond voor ondernemers


Graag nodigen wij de ondernemers uit de gemeente Kollumerland c.a. uit voor de jaarlijkse stamppotavond op maandag 14 november a.s. om 17.00 uur in het gemeentehuis te Kollum.

Deze avond staat in het teken van het ontmoeten van collega-ondernemers, het gemeentebestuur en medewerkers van de gemeente. De stamppotavond wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de ondernemersverenigingen HIM, OVK en OSK. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Terwijl u geniet van een heerlijk stamppotbuffet is het mogelijk om contacten te leggen en te onderhouden. Naast de gelegenheid om te netwerken hebben we ook een spreker uitgenodigd. Dit jaar is Sjoerd Galema, voormalig gedeputeerde van de provincie Fryslân, onze gastspreker. Het thema is: toekomstbestendige economische ontwikkelingen en ondernemerschap.

Voor deelname aan de avond geldt een bijdrage van EUR 12,50 per persoon. Daarmee draagt u samen met de ondernemersverenigingen en de gemeente bij aan de instandhouding van deze jaarlijkse avond. Deelnemers ontvangen na afloop een factuur.

U kunt zich tot vrijdag 4 november a.s. opgeven door een bericht te sturen naar: gemeente@kollumerland.nl onder vermelding van "Stamppotavond" en uw naam en adresgegevens.

Voor vragen over deze avond kunt u contact opnemen met de heer Frederik Kamstra, tel. 0511 - 458878.
Ook voor andere bedrijfsaangelegenheden kunt u bij de heer Kamstra terecht.

Graag tot ziens op 14 november!

Bezoekgegevens gemeentehuis

Van Limburg Stirumweg 18, 9291 KB Kollum
telefoon: 14 0511
fax: 0511-458846
e-mail gemeente@kollumerland.nl