Gemeente Zeewolde


Nieuws

Bewonersavonden groot onderhoud Vissen-, Vlinder- en Wildbuurt

Bewonersavonden op 14 november voor de Vissen en Vlinderbuurt en op 16 november voor de Wildbuurt.

De gemeente gaat aan de slag met de 2e fase van het groot onderhoud in wijk Zuid: Vissen-, Vlinder- en Wildbuurt. In augustus hebben de bewoners tijdens drukbezochte wijkschouwen hun ideeën doorgegeven. Als vervolg hierop organiseert de gemeente bewonersavonden om de eerste plannen te presenteren en de bewoners de gelegenheid te geven hierop te reageren. De gemeente nodigt de bewoners van de Vissen- en de Vlinderbuurt van harte uit voor de bewonersavond op 14 november. De bewonersavond voor de Wildbuurt wordt georganiseerd op 16 november. Beide bijeenkomsten vinden plaats in de Verbeelding (de Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde) en duren van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Wilt u bij een van deze avonden aanwezig zijn? We stellen het prijs wanneer u dit van te voren doorgeeft aan de projectleider de heer A. Damstra via a.damstra@zeewolde.nl.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u toch de stand van zaken rondom het groot onderhoud volgen? Via deze website vindt u de laatste gegevens.

Meer informatie op deze website

Groot onderhoud Vissen-, Vlinder- en Wildbuurt