Gemeente Bladel


Ondernemerscafé gemeente Bladel

Op 14 november 2011 vindt de 6e editie van het Ondernemerscafé van de gemeente Bladel plaats.
Het Ondernemerscafé vindt plaats bij Het Wapen van Bladel, Markstraat 14 te Bladel en vangt om 20.30 uur aan (ontvangst vanaf 20.00 uur). Wij nodigen alle ondernemers uit de gemeente Bladel van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het thema van de avond is `Samenwerken is Brabants voor organiseren'.

Als gastspreker hebben wij deze avond Hans Huijbers, voorzitter ZLTO en eigenaar van een melkveebedrijf te Wintelre. Hij zal een inleidend verhaal houden waarin hij aangeeft waarom het voor ondernemers noodzaak is om in nieuwe vormen van (coöperatief) ondernemerschap te gaan samenwerken.
Na de inleiding vindt er een discussie plaats met een panel van Kempische ondernemers (Wouters Klimaattechniek, Fietsverhuur Van Der Mierden, Restaurant De Hofstee en Kempengoed).

Tijdens het tweede deel van de avond is het tijd om te netwerken! De ondernemers wordt de gelegenheid geboden om in contact te komen met medeondernemers uit de gemeente.

Hebt u interesse, meldt u dan aan bij Christel Rampen van de gemeente Bladel via c.rampen@bladel (per bedrijf maximaal 2 personen). U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 8 november 2011.

Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert- Hoogeloon, Land van de Zaligheden, Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisaties (ZLTO) en de gemeente Bladel.

Gemeentehuis Bladel

Bezoekadres
Markt 21
5531 BC Bladel

Postadres
Postbus 11
5530 AA Bladel

t. 0497-361636
f. 0497-361600
e. info@bladel.nl
i. www.bladel.nl