Project Gemeente Westland

in Naaldwijk vijf weken afgesloten
laat de tekst voorlezen met deze voorleesfunctie Hoogwerf in Naaldwijk vijf weken afgesloten

Publicatiedatum: 07-11-2011

De Hoogwerf in Naaldwijk is van 14 november tot en met 16 december a.s. vanaf de Zuidweg tot de gemeentewerf afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting houdt verband met rioleringswerkzaamheden.

Omleiding
Autoverkeer met de bestemming gemeentewerf, zwembad, sportpark en manege wordt omgeleid via de Galgeweg en een tijdelijke bouwweg achter de manege langs. Deze bouwweg is al enige tijd open voor het bouwverkeer van en naar Hoogeland, maar wordt buiten werktijden door de aannemer afgesloten. Gedurende de rioleringswerkzaamheden wordt de weg permanent opengesteld. Fietsers die vanuit de richting Naaldwijk naar het sportpark rijden kunnen gewoon gebruik maken van het fietspad Zuidweg-zwembad.

Verkeersregelaars
Op de Galgeweg worden extra verkeersmaatregelen genomen om de in- en uitritten zichtbaar te maken. Daarnaast worden bij de start van de werkzaamheden op momenten dat de toestroom van verkeer naar verwachting groot is verkeersregelaars ingezet. Indien noodzakelijk zullen deze maatregelen worden verlengd.

2010
Vorig jaar vonden ook al rioleringswerkzaamheden plaats aan de toegangsweg tot het sportpark. Toen ging het om een deel van de Zuidweg. Omdat er destijds nog geen tweede ontsluitingsweg was voor het bouwverkeer naar Hoogeland, kon het tweede deel van de werkzaamheden niet worden uitgevoerd.