Gemeente Kollumerland


* Gemeentegids 2011-2012

Galema op stamppotavond ondernemers Kollumerland

Stamppotavond

Sjoerd Galema is op maandag 14 november een van de sprekers op de jaarlijkse stamppotavond voor ondernemers in de gemeente Kollumerland c.a. Het is de eerste keer dat de oud-gedeputeerde sinds zijn afscheid bij de provincie een lezing in Fryslân verzorgt. De ondernemersbijeenkomst in het gemeentehuis in Kollum wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met de ondernemersverenigingen HIM, OVK en OSK en begint om 17.00 uur.

De stamppotavond staat in het teken van het ontmoeten van collega-ondernemers, het gemeentebestuur en medewerkers van de gemeente. Het thema is: toekomstbestendige economische ontwikkelingen en ondernemerschap.
De ondernemersverenigingen in Kollumerland onderstrepen het belang van de netwerkbijeenkomst en zijn dit jaar voor het eerst medeorganisatoren.
Sprekers zijn Sjoerd Galema, oud-politicus, melkveehouder en lid van de Raad van Commissarissen van zuivelconcern FrieslandCampina, en Niek Geelhoed, directeur van Kabel Noord.

Voor deelname aan het stamppotbuffet vraagt de organisatie EUR 12,50 per persoon. Ondernemers kunnen zich tot en met vrijdag 4 november opgeven door te mailen naar gemeente@kollumerland.nl onder vermelding van "Stamppotavond" en naam en adresgegevens.
Voor vragen over deze netwerkavond is bedrijvencontactfunctionaris Frederik Kamstra te bereiken op telefoonnummer (0511) 458878. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Bezoekgegevens gemeentehuis

Van Limburg Stirumweg 18, 9291 KB Kollum
telefoon: 14 0511
fax: 0511-458846
e-mail gemeente@kollumerland.nl