Gemeente Doetinchem

Spoorwegovergang C. Missetstraat van 14 t/m 23 november afgesloten

bericht, 8 november 2011

Er wordt hard gewerkt aan de aanleg van de fietstunnel in de C. Missetstraat. In verband met de werkzaamheden wordt de spoorwegovergang in de C. Missetstraat drie keer kort afgesloten. De eerste afsluiting is duurt van 14 november tot en met 23 november 2011.

Tijdens de afsluiting wordt er van 6.00 uur 's ochtends tot en met 21.00 uur 's avonds. Tevens wordt er op zaterdag 19 november doorgewerkt. Door het overwerk van de aannemer wordt de afsluitingsperiode met de helft bekort.

Bereikbaarheid
Door de afsluiting van de spoorwegovergang is de C. Missetstraat niet bereikbaar voor doorgaand verkeer. De parallelwegen zijn wel gewoon bereikbaar. Dit betekent dat alle bedrijven aan de C. Missetstraat gewoon te bereiken zijn, soms wel via een omleidingsroute.

Omleidingsroutes
Om het doorgaande verkeer tijdens de afsluiting van de C. Missetstraat in goede banen te leiden, worden er omleidingsroutes ingesteld. De omleiding loopt via de IJsselkade, Terborgseweg, Ondernemingsweg en de Bedrijvenweg. Zie ook bijgevoegde kaart. De omleiding wordt met borden aangegeven. Het fietsverkeer langs het spoor wordt ter plekke omgeleid.

Omleiding

Meer informatie
Voor meer informatie tijdens de werkzaamheden aan de C. Missetstraat kunt u contact opnemen met David Menting van de gemeente Doetinchem. Hij is te bereiken op telefoonnummer (0314) 377 497.

hoog contrast

* Bekijk hier de pagina van de gemeenteraad