Het online diamant juwelen merk BAUNAT lanceert 'Dancing Lady', de winnende collectie van haar tweejaarlijkse designercompetitie

Persbericht van PR Newswire

ANTWERPEN, België, November 14, 2011 /PRNewswire/ --

In haar continue zoektocht naar getalenteerde juwelen designers, organiseerde BAUNAT dit jaar - in samenwerking met Flanders Fashion Institute - terug de gerenommeerde diamantjuwelen designcompetitie. Elke Peeters, een juwelenontwerpster uit Antwerpen, werd uitgeroepen als winnares omdat haar ontwerpen het best de filosofie van Baunat 'Unveiling Inner Beauty' vertalen in stijlvolle en tijdloze ontwerpen.

De nieuwe collectie 'Dancing Lady' wordt op en top gekenmerkt door elegantie en pure vrouwelijkheid en zal exclusief via de website van Baunat, http://www.baunat.com
[http://www.baunat.com/nl/collecties/design-collecties/?text=99&strla=4 ], verkocht worden. De collectie sluit op die manier perfect aan bij de andere designer collecties van Baunat, die werden ontworpen door diverse top-ontwerpers.

Baunat, een vernieuwend diamant juwelen merk, werd in 2008 opgericht vanuit het wereldcentrum voor diamant in Antwerpen. Het merk exporteert vandaag meer dan 85 % van zijn hoogwaardige juwelen naar meer dan 35 landen. Bijna 90 % van de omzet wordt gerealiseerd via de e-boetiek http://www.baunat.com, in 5 talen en 3 munten. De resterende 10 % in de showroom van Baunat in het Antwerpse diamantdistrict, die begin 2012 wordt aangevuld met een tweede showroom in Parijs. Het merk zet binnenkort ook haar eerste stappen in Hong Kong.

http://www.baunat.com

Baunat

CONTACT:

Razende Robot Reporter