SNT Groep NV


14-11-2011
SNT introduceert als eerste de Mobile Instant Messaging Agent

Contact center specialist SNT introduceert een nieuwe dienstverlening in haar contactcenters; de Mobile Instant Messaging Agent (MIMA). Naast de traditionele dienstverlening van inkomend en uitgaand telefoon- en/of e-mailverkeer kunnen consumenten nu ook via Whatsapp of Ping in contact komen met de klantenservice. Dit communicatiekanaal biedt snelheid en service voor de consument en tevens veel zakelijke mogelijkheden. Het is een effectief kanaal om response op printed media te krijgen en een laagdrempelig kanaal om onderweg contact te zoeken met een bedrijf.

"Ik ben trots op MIMA, onze innovatieve dienst" vertelt Jac Vermeer, Algemeen Directeur. "De laatste maanden is het aantal Ping en Whatsapp gebruikers gestegen tot 3,5 miljoen gebruikers die makkelijk en gratis communiceren met vrienden. Nu bieden wij organisaties de mogelijkheid, om via deze kanalen, met die consumenten te communiceren. Bij SNT stellen we consumenten centraal en bieden hen de mogelijkheid om via welk kanaal dan ook, of dit nu telefoon, e-mail, social media, ping of whatsapp is, met bedrijven in contact te komen."

Deze portfolio uitbreiding sluit aan bij de strategie van SNT om continu te zoeken naar mogelijkheden ter verbetering van Customer Care. De consument staat hierbij altijd centraal en MIMA maakt het mogelijk dat consumenten nu ook kunnen Whatsappen en Pingen met bedrijven en instanties. Het bericht komt in een speciale applicatie op het dashboard van de agent terecht, waarna de informatie en/of het antwoord via het door de consument gekozen communicatiekanaal gegeven wordt.