Nu online boeken bestellen bij HEMA

Persbericht van HEMA

Keuze uit meer dan 850.000 titels
Vanaf vandaag kunnen consumenten online boeken bestellen via de HEMA website. Vanaf deze datum biedt HEMA meer dan 850.000 titels aan van allerlei uiteenlopende categorieën. Met het aanbieden van de online boeken breidt HEMA haar assortiment uit binnen de online omgeving om op deze manier het doen van online boodschappen zo makkelijk mogelijk te maken.
Met de introductie van het online boekenassortiment biedt HEMA keuze uit een enorme hoeveelheid titels zowel in de Nederlands als Engelse taal. Een aantal van de boeken is ook te bestellen als e-book. Het assortiment is enorm divers zodat het makkelijk is om direct bestellingen te plaatsen via de website. Op deze manier komt HEMA tegemoet aan de wens van consumenten om via een site hun bestellingen te kunnen doen. Bovendien rekent HEMA dit jaar geen bezorgkosten bij de bestelling van boeken.
heel veel keuze
De keuze in boeken is enorm groot zodat aan alle wensen voldaan kan worden. Zo zijn er allerlei verschillende genres in het assortiment opgenomen; literatuur, spannende boeken, informatief en professioneel, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, management & bedrijf, mens en maatschappij, reizen, en studieboeken. Daarnaast komt binnenkort ook de top 20 op de site en is een aantal boeken ook als e-book te bestellen. Om dit uitgebreide aanbod te kunnen bieden werkt HEMA samen met Centraal Boekhuis.

uitbreiding van het online assortiment
HEMA biedt inmiddels een aantal jaren succesvol internet only producten. Zo is er een groot aantal producten die op maat kunnen worden gemaakt en besteld zoals tassen, lampen etc. Ook verzekeringen worden online aangeboden en op het gebied van vrije tijd biedt HEMA de "lekker weg arrangementen" aan en sinds vorige maand het lidmaatschap voor "de lekker weg club" met een assortiment last minute aanbiedingen. In die lijn is nu ook het online boekenaanbod toegevoegd, zodat consumenten op een site een groot en uiteenlopend assortiment kunnen bekijken en eenvoudig kunnen bestellen. Makkelijk en eenvoudig, echt HEMA dus!

Persinformatie
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft bijna zeshonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. En voor artikelen geldt een 'niet tevreden, geld terug' garantie.

Links:
http://www.hema.nl



Razende Robot Reporter