Verdonck, Klooster & Associates

Roxanne Brolsma gestart bij VKA

maandag, 14 november, 2011 - 12:53

Met ingang van 1 november 2011 heeft Roxanne Brolsma de overstap gemaakt van Ernst & Young Advisory naar Verdonck, Klooster & Associaties (VKA). Roxanne versterkt bij VKA de expertisegroep Organisatie- en procesconsultancy. Zij gaat zich richten op vraagstukken rondom Business Procesmanagement, verandermanagement en organisatieadvies.

Roxanne heeft in het afgelopen decennium ervaring opgedaan in de publieke en private sector. In deze periode heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van Business Procesmanagement in de breedste zin van het woord. Daarnaast heeft ze zich gericht op verandermanagement en in het afgelopen jaar op lean six sigma. De opdrachten die zij gedaan heeft binnen de publieke sector zijn te plaatsen binnen de Rijksoverheid, lokale overheid en uitvoeringsorganisaties. Roxanne heeft de postacademische opleiding Executive Master Internal Audit gevolgd en dit heeft de basis gelegd voor
het ontwikkelen van haar expertises.

Gedurende haar periode bij Ernst & Young heeft Roxanne internationaal ervaring opgedaan in het geven van interne trainingen op het gebied van procesmanagement, risicomanagement en advisering, in combinatie met het trainen van competenties.