Man wint ruim 30.000 euro met voetbalvoorspellingen

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 14 november 2011 - Een 60-jarige man uit de gemeente Venlo heeft met Toto de Jackpot van 31.533 euro gewonnen. De winnaar speelt al 30 jaar mee met Toto en voorspelde alle dertien voetbalwedstrijden goed. De Toto-13 bestond uit acht wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie, twee uit de Nederlandse Jupiler League, twee uit de Duitse Bundesliga en een wedstrijd uit de Engelse Premier League. De winnaar zette zijn weddenschap in bij PLUS Verbeeten in Tegelen.

"Ik schrok me wezenloos! Ik speel al zo'n beetje mijn leven lang mee met Toto. Dit is toch fantastisch! Toen ik de uitslag zag heb ik meerdere malen gecheckt of de uitslag klopte. Ik zet het geld op de spaarrekening," aldus de gelukkige winnaar.

De winnaar zette zijn weddenschap in bij PLUS Verbeeten aan de Glazenapstraat 21 in Tegelen. Dinsdag 15 november om 15.30 uur wordt in deze winkel taart uitgedeeld aan alle bezoekers om het winnen van de Toto-13 Jackpot te vieren.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel of via www.toto.nl.

De Toto-13 Jackpot bedraagt minimaal 10.000 euro.

Toto hoofdsponsor Nederlands amateurvoetbal
Toto draagt jaarlijks een groot bedrag aan het amateurvoetbal af via de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). In 2011 doneerde Toto een recordbedrag van ruim 4 miljoen euro. Toto is een onderdeel van De Lotto, die sinds haar oprichting in 1961 meer dan 1,3 miljard euro aan de Nederlandse sport heeft afgedragen via het NOC NSF. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter