Politie Noord- en Oost Gelderland

|Apeldoorn - Bestuurder onder invloed van drugs en alcohol | | De politie heeft zondag 13 november een 25-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en vermoedelijk drugs. De man was even daarvoor met zijn auto op de Deventerstraat in zijn woonplaats tegen een paal gereden.

De man reed rond zondag rond 07.20 uur tegen een verkeerspaal op het fietspad van de Deventerstraat. De agenten die ter plaatse kwamen troffen in de auto een bestuurder aan die erg naar alcohol rook. Een getuige verklaarde dat de man slingerde en hierdoor enkele keren op de verkeerde weghelft had gereden. De 25-jarige legde een blaastest af, die uitwees dat de man alcohol gedronken had. Op het politiebureau blies hij een promillage van 0,6. Omdat de man mogelijk ook onder invloed van drugs was, werd er een bloedproef afgenomen. De Apeldoorner verklaarde zelf dat hij zowel drugs als alcohol had gebruikt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De uitslag van de bloedproef is over enkele dagen bekend. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011159985

|     |Apeldoorn - Grijze Volkswagen Golf gestolen               |
In de nacht van zaterdag op zondag 13 november is er vanaf een parkeerplaats aan de Kooikersdreef in Apeldoorn een grijze Volkswagen Golf gestolen. De auto met het kenteken 85-RS-BN staat inmiddels als gestolen geregistreerd.

De eigenaar had zaterdagavond zijn auto op de parkeerplaats afgesloten achtergelaten en ontdekte zondagmiddag rond 16.00 uur dat de auto was gestolen. Het gaat om een grijze Volkswagen Golf TDI met het kenteken 85-RS.BN. De auto staat nu als gestolen geregistreerd en de politie is op zoek naar tips en getuigen. Zij kunnen bellen via 0900-8844.

2011160122

|     |Beekbergen / Apeldoorn - Sieraden weg bij woninginbraken  |
Aan de Henrick Minnekenweg in Beekbergen en de Asselsestraat in Apeldoorn werd zondag 13 november een inbraak ontdekt. In beide gevallen werden er sieraden ontvreemd. De politie onderzoekt de inbraken.

De inbraak aan de Henrick Minnekenweg werd rond 19.45 uur ontdekt. Er is een raam geforceerd om de woning binnen te komen.

Aan de Asselsestraat werd ook een raam geforceerd. Hier werd de inbraak rond 19.50 uur ontdekt. Uit beide woningen werden sieraden gestolen. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

2011160131, 2011160153

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --