19-jarige man uit Helmond krast 25.000 euro

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 14 november 2011 - Het was pas de derde keer in zijn leven dat hij een kraslot kocht, een 19-jarige man uit Helmond. En nu al heeft hij een hoofdprijs gewonnen met krassen. De gelukkige winnaar kocht het Snelweg Krassen Kraslot bij Primera Kroon in Helmond en won de hoofdprijs van 25.000 euro netto.

"Ik geloofde het in eerste instantie niet. Ik was in de winkel toen ik het lot open kraste en was daar samen met mijn broertje. Hij riep mij om te zeggen dat we weg moesten, totdat ik zag dat ik 25.000 euro netto had gewonnen. Ik riep naar hem dat ik de hoofdprijs had gewonnen en dat hij moest wachten, maar hij liep door en geloofde me niet. Ik ben binnenkort jarig, dus ik wil een groot feest geven. Ook wil ik een deel van het gewonnen bedrag aan arme mensen weggeven," aldus de gelukkige winnaar.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij Primera Kroon aan de Ameidestraat 14 in Helmond. Hier wordt vrijdag 18 november om 14.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna 39 miljoen euro. Maar niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

*




Razende Robot Reporter