Unie van Waterschappen

Maandag, 14. November 2011

Waardering voor Uniemedewerker op Dag van de Duurzaamheid

Het team dat zich richt op Gebiedsontwikkeling en Klimaatbeleid Gemeenten van Agentschap NL heeft op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, een taart aangeboden aan 11 mensen in hun werkveld die het verschil maken.

Het gaat om mensen die het klimaat- en energiebeleid breed weten op te pakken en in staat zijn geweest dit te vertalen naar de praktijk. De genomineerden zijn werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen en marktpartijen.

Taart voor Rafaël Lazaroms

Paula Huismans van Agentschap NL heeft ook een taart aangeboden aan Rafaël Lazaroms, beleidsmedewerker bij de Unie van Waterschappen. Lazaroms heeft zich ingezet bij de totstandkoming van het klimaatakkoord tussen het Rijk en de Unie van Waterschappen en is nauw betrokken bij de uitvoering hiervan. Zo coordineert hij verschillende actieteams, waar kennis gedeeld wordt en activiteiten opgezet. Ook is hij de motor achter een inspirerende studiedag over de Cradle to Cradle duurzaamheidsfilosofie en heeft hij de nodige inspanning verricht om de Green Deals tot stand te laten komen. Rafael Lazaroms is de verbindende factor voor de waterschappen, waar het gaat om energie en klimaat.