NEN


14-11-2011

NEN-cursuscatalogus 2012 gepubliceerd

Hoe kan het in 2012 nog sneller en efficiënter? Veel organisaties krijgen ongetwijfeld deze vraag. Tegelijk moet het werk natuurlijk wel veilig gebeuren. NEN biedt cursussen aan die hierbij kunnen helpen. Deze zijn in de nieuwe cursuscatalogus 'veiliger en efficiënter werken in 2012' gepubliceerd.

Het programma bevat veel verbeterde en nieuwe cursussen, en veelgevraagde cursussen en bedrijfstrainingen uit het afgelopen jaar zijn ook weer opgenomen. Gebaseerd op actuele normen, helpen de cursussen gebruikers om `best practices' in hun eigen praktijksituaties toe te passen.

Informatie op maat

NEN biedt cursussen aan waarin wordt geleerd hoe efficiëntie en veiligheid gecombineerd kunnen worden met NEN-normen, en hoe dit toegepast kan worden in eigen praktijksituaties. Het leren met NEN kan waar en wanneer dat gewenst is. De cursussen kunnen ook in huis als bedrijfstraining gegeven worden, eventueel in combinatie met advies op maat. In 2012 wordt het voor deelnemers bovendien nog makkelijker om een cursus te volgen: een aantal komt als e-learning beschikbaar.

Uit eerste hand

NEN-normen zijn ontwikkeld door en voor de branche. Met als doel: veiliger en efficiënter werken. Omdat NEN bij het hele normontwikkelingstraject intensief betrokken is, kent NEN de normen door en door. Het toepassen van normen wordt dus uitgelegd door een partij die dicht bij de bron zit, en door docenten die weten waar ze het over hebben. Zij kennen de branches, zijn bekend met de beroepspraktijk en herkennen de vragen van de werkvloer. De informatie tijdens een cursus of bedrijfstraining komt uit eerste hand van een onafhankelijke partij zonder winstoogmerk.

Overige informatie

De PDF van de catalogus staat op www.nen.nl/cursuscatalogus. Daar staat ook het aanvraagformulier voor een gratis gedrukte versie. Of neem contact op met NEN Cursussen: telefoon (015) 2 690 188, e-mail cursussen@nen.nl.