Gemeente Noordenveld


Burgemeester Van der Laan op bezoek in Peize

Gepubliceerd op: 14 november 2011

Vrijdag 11 november 2011 ging burgemeester Hans van der Laan weer een tweetal bedrijven bezoeken. Deze keer stond een bezoek aan Peize gepland.

Om 10.00 uur startte Van der Laan bij Partyservice Freerk Albertema aan de Havenstraat 9 in Peize. De ontvangst was in handen van de heren Freerk en Rieks Albertema. Partyservice Freerk Albertema is gespecialiseerd in het verzorgen en begeleiden van feesten en partijen in de ruimste zin van het woord. Het bedrijf verzorgt niet alleen de catering, maar levert desgewenst ook tenten, meubilair en alles wat er verder voor de organisatie van een evenement noodzakelijk is.

Om 11.00 uur ging Hans van der Laan naar Beauty Sauna Peize aan de Smeerveensdijk 4 waar de eigenaar de heer Paul de Haan de burgemeester ontving. Beauty Sauna Peize is een begrip in Noord Nederland en trekt vele bezoekers uit de wijde omgeving. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid aanbod op het gebied van wellness. Gasten kunnen hier genieten van een scala aan Spa- en Beautyfaciliteiten.