Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Wie wint dit jaar een gemeentelijke sportprijs?

sportgala 2010

Wie wint dit jaar een gemeentelijke sportprijs? Wie wordt het Sporttalent, de Sportvrouw, de Sportman, de Sportploeg, de Sportvereniging of de sportiefste basisschool? Daar heeft elke inwoner van de gemeente invloed op. Gebruik de gelegenheid om uw favoriete sporter, sportploeg, sportclub of basisschool voor te dragen.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug is sportminnend. Nagenoeg elke tak van sport wordt binnen de gemeente beoefend. De gemeente telt zo'n 19.000 georganiseerde sporters. Hoeveel mensen zijn er wekelijks, individueel of in teamverband, niet bezig om het gezegde `een gezonde geest in een gezond lichaam' in de praktijk te brengen? Het maakt dan niet uit of het om recreatieve sporters gaat of dat er wedstrijdgericht prestaties worden geleverd.

Voor het vierde jaar op wordt tijdens het Sportgala bekend gemaakt wie een sportprijs mee naar huis mag nemen. Het Sportgala wordt gehouden op 3 februari 2012 in Sport en Cultuurcentrum De Binder in Leersum.

Iedereen uit de gemeente heeft de mogelijkheid om voor te dragen. Uit deze voordrachten wijst de Nominatiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de pers, sportkoepels, voortgezet onderwijs en gemeente, drie nominaties per categorie aan. Een jury die uit alle voorzitters van sportverenigingen, directeuren van basisscholen en vertegenwoordigers van de gemeenteraad bestaat, kiezen uit de genomineerden de winnaars.

Hoe kunt u voordragen?
Tot 1 december is het mogelijk individuele inwoners, teams, verenigingen en scholen voor te dragen. Op deze site staan de invulformulieren. (Op de foto staan de prijswinnaars van 2010 afgebeeld).