VakantieVeilingen.nl grootste Nederlandse community op Facebook

Persbericht van Emesa

Aantal fans meer dan verdubbeld na winst Website van het Jaar Award

Amsterdam, 14 november 2011 - VakantieVeilingen.nl is met meer dan 125.000 fans de laatste vier dagen uitgegroeid tot grootste Nederlandse community op Facebook. De Facebook pagina is sinds de winst van de Website van het Jaar Award op 10 november 2011, massaal 'geliked' door Nederlandse consumenten. Het aantal volgers is in het weekend van 12 en 13 november meer dan verdubbeld.

VakantieVeilingen.nl kreeg tijdens de uitreiking van de Website van het Jaar Award vorige week de meeste stemmen van het Nederlandse publiek in de categorie Reizen en Vrije tijd.

Managing Director Huub van Mierlo van VakantieVeilingen.nl is zeer gelukkig met de nieuwe nummer nummer 1 positie op Facebook: "We vinden het echt te gek wat er in een weekend tijd gebeurd is op onze Facebook pagina. Los van alle nieuwe fans, hebben we ook honderden felicitaties van volgers mogen ontvangen voor de Website van het Jaar Award en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. We willen onze fans dan ook laten weten dat ze de Facebook pagina in de gaten moeten blijven houden, want dit is de plek waar we onze fans het hele jaar door op de hoogte houden van speciale veilingen en leuke acties."

De populariteit van VakantieVeilingen.nl werd dit jaar ook in de bezoekersaantallen bevestigd. In de eerste 9 maanden van 2011 groeide het aantal veilingen met zo'n 50% tot ruim 150.000 ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. 2,5 miljoen Nederlanders profiteerden tot en met september al van een vrijetijdsarrangement bij VakantieVeilingen.nl.

VakantieVeilingen.nl(R)
VakantieVeilingen.nl(R) is met gemiddeld 5,5 miljoen bezoekers per maand dé marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. De website is een uniek platform waarop maandelijks meer dan 150.000 online veilingen plaatsvinden. Elke veiling start vanaf E 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E 1,00. De hoogste bieder wint de veiling. Bieden kost niets.

VakantieVeilingen.nl(R) is onderdeel van Emesa Nederland B.V. die ook websites zoals InpakkenenWegwezen.nl en ActievandeDag.nl publiceert.

*

Links:
https://www.facebook.com/vakantieveilingen



Razende Robot Reporter