Gemeente Eijsden-Margraten

Meer nieuwsberichten

Besluit op bezwaar luchtvaartterrein Maastricht

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat op 8 november 2011 met betrekking tot de aanwijzing van het luchtvaartterrein Maastricht nieuwe gegevens zijn ontvangen. De Minister van Infrastructuur en Milieu alsook de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu hebben op 27 oktober 2011 een nieuw besluit op bezwaar genomen.

De beslissing op bezwaar inclusief bijlagen en andere relevante stukken kunnen vanaf 10 november 2011 worden gedownload van www.centrumpp.nl. De stukken liggen met ingang van 11 november tot en met 23 december gedurende de openingstijden ter inzage aan de balie van het gemeentehuis te Margraten.

In de ontvangen mededeling van het ministerie wordt gewezen op de mogelijkheid voor belanghebbenden om met ingang van 11 november gedurende zes weken tegen het nieuwe besluit beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en ten minste het volgende te bevatten:
a. de naam en het adres van de indiener;
b. de dagtekening;
c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift zich richt;
d. een opgave van redenen waarom men zich met het besluit niet kan verenigen;
e. zo mogelijk een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt.

Voor de behandeling van een beroepschrift wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Voor nadere inlichtingen omtrent het voorliggende besluit kunt u contact opnemen met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Directoraat-Generaal Luchtvaart en Maritieme Zaken, tel. 070 456 6688.