GVB


GVB feliciteert de RAI met jubilieum

14 november 2011

Maandag 14 november 2011 is door de directie van GVB en Amsterdam RAI bij halte Europaplein de RAI-tram `gedoopt'. Tegelijkertijd feliciteert GVB de RAI met haar jubileum.
Amsterdam RAI en GVB werken al jaren nauw samen. In de RAI worden tal van (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen georganiseerd waarvoor GVB regelmatig extra vervoer inzet en/ of vervoerskaarten levert.

Amsterdam RAI is dit jaar precies 50 jaar op het Europaplein gevestigd. In die periode is de RAI uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende beurs- en congresbedrijf. Internationale evenementen zoals IBC, IS Europe en tal van medische congressen kiezen voor de RAI op basis van de faciliteiten en ambiance van de stad Amsterdam, plus de goede bereikbaarheid. Daarnaast hebben heel wat Amsterdammers in de afgelopen decennia een bezoek gebracht aan het complex aan het Europaplein. Het succes van de RAI is derhalve het succes van Amsterdam en daarom bedankt de RAI de stad en haar inwoners.

GVB verbindt RAI met stad
Amsterdam RAI is één van de best bereikbare convention centres van Europa. De goede openbaar vervoer verbinding van tram en metro heeft het mogelijk gemaakt dat miljoenen bezoekers de RAI aan het Europaplein hebben bezocht. De komende zes weken zal de jubileumtram de stad doorkruisen. Op de tram worden bijzondere momenten uit de afgelopen 50 jaar gepresenteerd. De diversiteit maakt eens te meer duidelijk dat de `RAI voor iedereen' was, is en zal blijven.

Hans Bakker (RAI) en Pieter Schotte (GVB) voor de RAI-tram