Gemeente Doetinchem

Afsluiting C. Missetstraat

bericht 2 november 2011

De kruising van het fietspad parallel aan het spoor met de C. Missetstraat is al enkele jaren een knelpunt. Om de oversteek makkelijker en veiliger te maken, wordt er een fietstunnel aangelegd. Om de hinder van deze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken voor het doorgaand verkeer, is er gekozen voor een driedeling in de afsluitingsperiode:

- Fase1 : 14 november tot en met 23 november 2011
- Fase 2: 2 februari tot en met 24 februari 2012
- Fase 3: 29 maart 2012

Tijdens fase 1 wordt er gewerkt van 6.00 uur 's ochtends tot en met 21.00 uur 's avonds. Ook wordt er op zaterdag 19 november doorgewerkt. Door het overwerk van de aannemer wordt de afsluitingsperiode met de helft bekort.

Omleidingsroutes

Tijdens de afsluiting van de spoorwegovergang is de C. Missetstraat niet bereikbaar voor doorgaand verkeer. De parallelwegen zijn wel gewoon bereikbaar. Dit betekent dat alle bedrijven aan de C. Missetstraat gewoon te bereiken zijn, soms wel via een omleidingsroute. De omleiding loopt via de IJsselkade, Terborgseweg, Ondernemingsweg en de Bedrijvenweg en is met borden aangegeven. Het fietsverkeer langs het spoor wordt ter plekke omgeleid. Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de C. Missetstraat kunt u contact opnemen met de heer D. Menting van de gemeente Doetinchem via tel. (0314) 377 377.

hoog contrast

* Bekijk hier de pagina van de gemeenteraad