Gemeente Oirschot

Afsluiting Koestraat vanwege werkzaamheden Kanaalzone Fase 2

Op maandag 14 november sluiten wij de Koestraat volledig af ter hoogte van de voormalige doorsteek naar de âBulderbaanâ (Barcelona). Het verkeer kan overlast ondervinden.

Â

We doen dit vanwege noodzakelijke rioleringswerkzaamheden. Deze nemen waarschijnlijk twee weken in beslag. De Koestraat wordt hierna tijdelijk verhard. Later keren wij hier terug om de aansluiting definitief in te richten; we voorkomen hiermee dat we het nieuwe kruispunt vanwege het werkverkeer van/naar de Kanaalzone weer moeten herstellen.

Omleiding

We stellen omleidingsroutes in waarbij het doorgaande verkeer vanaf de Heuvelse Brug ter hoogte van het Kasteeltje wordt omgeleid via de Boterwijksestraat en de Beerseweg. Verkeer vanuit het centrum moet gebruikmaken van de gebruikelijke wegen zoals Rijkesluistraat en Nieuwstraat.

Â

Voor bewoners van de Wilhelminakade blijven de woningen bereikbaar via de Barcelona en de aangelegde noodvoorziening. Bewoners van de Oirsprong kunnen geen gebruikmaken van de parkeerplaatsen direct grenzend aan het woningcomplex. Bewoners moeten tijdelijk de auto elders parkeren.

Â

We doen uiteraard ons best om tijdens de werkzaamheden de overlast te beperken.

Â

Meer informatie

Alle informatie over de ontwikkelingen in de Kanaalzone (fase 2) vindt u op www.oirschot.nl (kijk onder âInwonersâ > âPlannen en Projectenâ). Heeft u verder nog vragen over de werkzaamheden op de Koestraat , dan kunt u contact opnemen met Jan van Loon, telefoon (0499) 58 33 33, e-mail j.vanloon@oirschot.nl.