Dienstenbond CNV

Nieuws

10 november 2011

Cao en Sociaal plan Delta LLoyd 2012

Ledenbijeenkomsten in Zwolle en Helmond

De eerste ledenbijeenkomsten in Amsterdam en Arnhem over de inzet van Delta Lloyd voor de cao en het sociaal plan 2012 zijn geweest. Volgende week komen Zwolle en Helmond aan de beurt:

Zwolle: maandag 14 november 12-13 uur zaal Spoolde Helmond: dinsdag 15 november 12-13 uur zaal HE009

CNV Dienstenbond is door de bijeenkomsten in Amsterdam en Arnhem gesteund in de beoordeling van de voorstellenbrief van uw werkgever. De vele aanwezigen vonden zeer weinig tot geen positieve punten in de voorstellen voor een nieuwe cao en sociaal plan. De grote verlaging van de beëindigingsvergoeding die Delta Lloyd voorstelt, leidt tot onrust en onzekerheid: staan er reorganisaties te gebeuren? Dat de leiding van Delta Lloyd in de publiciteit zo positief is over de resultaten van het bedrijf staat in schril contrast tot de benepen voostellen voor de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers, zo vindt CNV Dienstenbond.

Ook van de leden die werkzaam zijn in de vestigingen in Zwolle en Helmond horen we graag hoe zij er tegenaan kijken. Uw aanwezigheid op deze bijeenkomsten is van groot belang, ook om een signaal af te geven naar uw werkgever. Voor medewerkers is het immers belangrijk dat zij ook in het arbeidsvoorwaardenpakket van Delta Lloyd de erkenning zien dat de goede situatie van hun bedrijf het gevolg is van hun inspanningen. Samen STERK, toch?

Neem daarom ook uw geïnteresseerde collega mee en wijs hem of haar op de voordelen van het lidmaatschap van CNV Dienstenbond. Goede en deskundige ondersteuning bij individuele vragen en problemen, én de mogelijkheid om gezamenlijk een nog krachtiger geluid te laten horen in de onderhandelingen over de cao en het sociaal plan.

Ook als u niet op de ledenbijeenkomsten kunt komen, hoort CNV Dienstenbond graag van u wat úw mening is. Mail uw commentaar naar uw bestuurder Jolien Dekker j.dekker@remove-this.cnvdibo.nl.