Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van beroving mobiele telefoon

Eindhoven Woensel, 14-11-2011 o De politie is op zoek naar getuigen van een beroving. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond
1.15 uur op de kruising van de Huizingalaan met de Hondsruglaan. Hiervan werd een 16-jarige Eindhovense jongen het slachtoffer.

De jongeman fietste over het fietspad van de Huizingalaan richting de Achtse Barrier toen hij werd aangesproken door twee jongens op een scooter. Vervolgens werd de jongen in zijn gezicht geslagen, hardhandig vast gepakt en zijn mond dichtgehouden. Daarnaast zou de jongen ook geschopt zijn. Hij is beroofd van zijn mobiele telefoon. Het tweetal ging er op de scooter vandoor richting de Hondsruglaan.

Signalement: dader 1 (bestuurder van de scooter) Licht getinte huidskleur, 17 of 18 jaar, circa 1,80 meter, kort donker haar (zijkant opgeschoren), donkere kleding. Sprak met een vermoedelijk Marokkaans accent.

Signalement: dader 2 (passagier op de scooter)
Donkere huidskleur, 17 of 18 jaar, tussen 1,70 - 1,80 meter, normaal postuur, zwart haar (zijkant opgeschoren), donkere kleur petje, donkere jas met capuchon. Sprak met een accent (Marokkaans/Antilliaans).

Mensen die hiervan iets hebben gezien of gehoord, kunnen contact opnemen met de gezamenlijke recherche in Eindhoven op 0900-8844. Informatie anoniem doorgegeven, kan door contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.