Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

Helmond, 14-11-2011 o De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord van een overval op een tankstation aan de Engelseweg. Deze overval vond zaterdag tegen de avond plaats, rond 17.50 uur.

Een 48-jarige medewerkster werd in de zaak overvallen. Zij werd hier bedreigd met een mes. De dader deed een greep in de kassa en liep naar buiten. Hier stond een tweede dader klaar met een scooter. Zij zijn er een onbekend bedrag vandoor gegaan. Het tweetal is weggereden op een lichtkleurige scooter, zonder kentekenplaat in de richting van de Lagedijk.

Signalement dader in tankstation: Man met donkerkleurige bivakmuts, tussen 18-20 jaar, circa 1,60 meter, bruine ogen, zwart bomberjack

Van de tweede dader, die buiten op de lichtkleurige scooter stond te wachten is alleen bekend dat hij een lichtkleurige helm droeg.

Getuigen kunnen contact opnemen met de Gezamenlijke Recherche in Helmond via 0900-8844. Het is ook mogelijk om anoniem een melding te doen. Bel hiervoor naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.