Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van conflict en steekincident

Eindhoven Centrum , 14-11-2011 o De politie zoekt getuigen van een conflict waarbij één persoon een steekwond opliep. Dit gebeurde op de Vestdijk in de nacht van zaterdag op zondag rond 4.30 uur.

Tijdens dit conflict werd een 20-jarige man uit Nijmegen met een mes gestoken en liep een 23-jarige Amsterdammer verwondingen op aan zijn gezicht. Beiden zijn voor hun verwondingen in het ziekenhuis behandeld en zijn niet levensbedreigend gewond.

Agenten zijn ter plaatse gegaan na een melding van een vechtpartij op de Vestdijk, maar constateerden dat er niet werd gevochten. Beide slachtoffers meldden zich hier bij de agenten. De politie is vervolgens een onderzoek gestart.

De slachtoffers maakten deel uit van een groep van vijf personen die op stap waren in Eindhoven. Een vrouw uit deze groep sprak een man aan die ter hoogte van een supermarkt op de Vestdijk stond. Er ontstond vervolgens een woordenwisseling tussen deze man, de vrouw en de groep waar zij deel van uitmaakte. Een tweede Antilliaanse man was tevens betrokken bij het conflict. De politie onderzoek wat hieris gebeurd. De man uit Amsterdam werd in zijn gezicht geslagen en de man uit Nijmegen liep een steekwond op.

Signalement betrokken man (stond ter hoogte van supermarkt) Antilliaans uiterlijk, 1,80 - 1,85 meter, breed postuur, rasta haar, zwart leren jas, spijkerbroek

Signalement tweede betrokken man
Antilliaans uiterlijk, 1,70 meter, mollig postuur, gemillimeterd haar, donkere trainingsjas

De politie is op zoek naar mensen die hiervan iets hebben gezien of gehoord, of mogelijk informatie hebben wat met deze zaak te maken heeft. Getuigen kunnen contact opnemen met de Gezamenlijke Recherche Eindhoven via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven, kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.