Ingezonden persbericht


Persbericht


- Chefkok van Okura -

Onno Kokmeijer komt
met eigen kaviaarlijn

Voor de decembermaand lanceert Persian Caviar uit Den Haag twee exclusieve kaviaarsoorten, geselecteerd door Onno Kokmeijer, de executive chef van restaurant Ciel Bleu in Hotel Okura.

Hij stelde deze kaviaarlijn samen uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur ('Onno's Taste') en een speciale Imperial-selectie ('Onno's Favorite'). Daarmee wil deze meesterkok culinair Nederland gaan verrassen, zoals hotels en toprestaurants. Hij was al geruime tijd houder van twee Michelin-sterren en staat bekend om zijn voorliefde in de verwerking van fijne kaviaar in gerechten.

De Okura-kok is een van de jongste chefkoks van ons land. Hij was net 30 toen hij met Ciel Bleu in 2007 zijn tweede ster kreeg van Michelin. Sinds zijn aanstelling tot executive chef heeft hij alles in het werk gesteld om met Ciel Bleu een restaurant van het hoogste niveau neer te zetten, met een geheel eigen stijl.

De productenlijn, 'Onno's Favorite' en 'Onno's Taste', wordt gepresenteerd als de meest exclusieve kaviaar van West-Europa. Leverancier Persian Caviar werd begin dit jaar genomineerd voor de Horecava Innovation Award, vanwege een speciale verpakking genaamd Tjoepy. Met deze eenpersoonsverpakking kwam kaviaar voor het eerst in beeld bij het grote publiek.

14 november 2011


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht