Test uw kennis op de Brabantse vakbeurs HORECA 2011


Hoeveel restaurants uit Brabant hebben in 2011 een Michelin Ster gekregen?

ROSMALEN, 20111027 -- Op het Horeca- en Kennisplein worden op zowel 14 als op 15 november verschillende workshops en lezingen gegeven. Bezoekers kunnen gratis aanschuiven bij presentaties van onder andere Syntens, Hutten Catering en Spronsen & Partners Groep. Zij zullen tips en adviezen geven hoe de ondernemer succesvol kan zijn in de huidige (horeca) markt. Daarnaast wordt de horeca quiz gelanceerd die pittige onderwerpen aansnijdt met een Brabants accent.

Om snelle veranderingen in de huidige (horeca) markt bij te blijven, is het belangrijk om deze markt op een andere manier te benaderen. Sleutelwoorden zijn: tijdig actie ondernemen, aanpassen en kansen grijpen. Maar hoe? Een adviseur van Syntens geeft in de workshop ‘Innoveren door slimmer te werken’ praktische tips voor het besparen van kosten en het genereren van nieuwe omzet. Ook één van Brabants meest gerenommeerde en succesvolle ondernemers, Bob Hutten, geeft een lezing op HORECA. Hij zal zijn ervaring en expertise toepassen in zijn lezing over ‘Succesvol Ondernemerschap’. Spronsen & Partners Groep licht toe hoe een onderneming samenwerkingsverbanden aan kan gaan met andere bedrijven om free publicity te creëren.

Met trots presenteert organisator easyFairs de befaamde horeca quiz. Een quiz voor de slimme horeca ondernemer die wel van een uitdaging houdt. Presentator Tony van de Laar brengt pittige onderwerpen aan het licht en test ondertussen uw algemene horeca kennis. Voor de slimste horeca ondernemers zijn er natuurlijk mooie prijzen te winnen.


HORECA vindt plaats op 14 & 15 november in Autotron Rosmalen. Het volledige programma, een compleet overzicht van de deelnemers, uw gratis bezoek en overige informatie vindt u terug op: www.easyFairs.com/HORECA-NL





Ingezonden persbericht