Het mooiste Zwarte Pieten huis van Zandvoort


Makelaar start zoektocht naar het mooiste Zwarte Pieten huis van Zandvoort

Zandvoort, 20111108 -- Anders dan anders moest het worden. Op eigen wijze. Een ludieke actie anders dan de standaard. Geen kleurplaten actie dus. Op maandag 14 november a.s. start een ludieke actie: een zoektocht naar het allermooiste Pieten huis van Zandvoort! Speciaal gericht op Eigenwijze en creatieve kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud, woonachtig in Zandvoort aan de Zee.

Vanaf maandag 14 november a.s. kunnen gratis houten huisjes afgehaald worden bij Eigenwijs Makelaars, Grote Krocht 38 te Zandvoort en is het aan de kinderen hun fantasie erop los te laten en dit huisje om te toveren in het allermooiste Zwarte Pieten huis van Zandvoort. Gepimpte Pieten huizen, kunnen tot en met donderdag 1 december 2011 ingeleverd worden.

Op vrijdag 2 december 2011 wordt een lange Pieten huizen straat gemaakt op het Eigenwijs kantoor en mag iedereen tussen 16.00 en 18.00 uur de kunstwerken komen bekijken. Voor iedere deelnemer aan deze actie zal er die middag een attentie klaar liggen bij de Eigenwijs open haard, en wie weet worden deze wel uitgedeeld door echte Zwarte Pieten?

De prijswinnaars worden op maandag 5 december op de website van Eigenwijs Makelaars bekend gemaakt. De hoofdprijzen: 4 toegangskaarten voor een dagje Winter Efteling , 4 entreekaartjes voor Circus Renz en een Eigenwijze Sinterklaas taart.

Meer info over de actie, kijk op: www.eigenwijs-makelaars.nl of mail naar actie@eigenwijsmakelaars.nl





Eigenwijs Makelaars