Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 18 oktober 2011
RUBEN NICOLAI IS VEILINGMEESTER IN NIEUW BNN-PROGRAMMA

IN DE MAN MET DE HAMER HALEN BN'ERS GELD OP VOOR 3FM SERIOUS REQUEST

Hoe ver gaan Bekende Nederlanders om het goede doel van 3FM Serious Request te steunen? In het nieuwe BNN-programma De Man Met De Hamer bieden prominenten onder leiding van veilingmeester Ruben Nicolai tegen elkaar op aan de hand van verschillende opdrachten. Wie durft het meest? En wie verzint de beste grappen? Degene die de opdrachten het origineelst weet uit te voeren, harkt het meeste geld bij elkaar. En de winnaar is altijd... Serious Request. De Man Met De Hamer is vanaf 14 november iedere maandag om 21.00 uur te zien bij BNN op 3.

In De Man Met De Hamer biedt veilingmeester Ruben Nicolai Bekende Nederlanders een bedrag wanneer zij een zin zo origineel mogelijk af maken. Wanneer Ruben afhamert is duidelijk wie de opdracht mag uitvoeren en daarmee het goede doel steunt. Kijkers kunnen op manmetdehamer.bnn.nl hetzelfde doen. De beste online bieder mag zijn opdracht ook echt gaan uitvoeren en stopt daarmee 250 euro in de pot van Serious Request.

3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request ieder jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 maakt zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Zin om als publiek aanwezig te zijn bij De man Met De Hamer? Meld je aan op manmetdehamer.bnn.nl.




Ingezonden persbericht