Gemeente De Wolden


Persbericht





Zuidwolde, 21 oktober 2011



Kennismakingsbijeenkomst nieuwe inwoners en 18-jarigen

Om nieuwe inwoners actief bij de gemeente te betrekken, organiseert het college van burgemeester en wethouders van De Wolden op maandag
14 november vanaf 19.30 uur een kennismakingsbijeenkomst. Ook jongeren die dit jaar 18 jaar worden, krijgen een persoonlijke uitnodiging van het bestuur. De avond vindt plaats in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.


Jongeren

Nieuw dit jaar is dat 18-jarige jongeren ook welkom zijn. De gemeente wil aantrekkelijk zijn voor jong en oud. Door deze 'nieuwe stemmers' inzicht te geven in de gemeente, vergroot de gemeente de betrokkenheid van inwoners.


Interactieve avond
Elk jaar organiseert de gemeente deze kennismakingsavond. Het is een interactieve avond met ruimte voor gesprekken tussen nieuwe inwoners en de bestuurders en de griffier. Ook is er een informatiemarkt met een gevarieerd aanbod van diverse instellingen en organisaties uit De Wolden. Medewerkers van de gemeente staan klaar om vragen te beantwoorden zodat de nieuwe inwoners een goed beeld krijgen wat de gemeente voor hen kan betekenen. Uit voorgaande jaren blijkt dat het concept van deze avond erg gewaardeerd wordt door de gasten.

Aanmelden?

Wie al langer in De Wolden woont, maar toch graag naar de kennismakingsbijeenkomst wil komen, is ook van harte welkom. Aanmelding gaat via communicatie@dewolden.nl.