Gemeente Lochem


Afsluiting Almenseweg en Vordenseweg (Almen)

In opdracht van de gemeenten Zutphen en Lochem worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de Almenseweg en de Vordenseweg tussen Almen en de N346. Deze werkzaamheden hebben te maken met het aanpassen van het kruispunt met de Lage Lochemseweg en het wegdek van beide wegen. De werkzaamheden zijn een onderdeel van verschillende maatregelen ter ondersteuning van de nieuwe 60 km/h zone in het buitengebied.

Omleidingen
Voor de werkzaamheden is het nodig het gedeelte Almenseweg ten noorden van de Lochemseweg (N346) en de Vordenseweg (Almen) tot aan de Berkel tijdelijk af te sluiten voor al het verkeer. Hierdoor is ook verkeer op de Lage Lochemseweg en de Lageweg (Almen) richting de Almenseweg niet mogelijk. Het verkeer vanuit Almen wordt omgeleid via de Dorpsstraat en de Almenseweg (N826). Het verkeer vanuit de richting Lochem wordt omgeleid via de Zutphenseweg. De aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar met uitzondering van enkele uren tijdens asfalteringswerkzaamheden.

Planning
De afsluiting van de wegen en de omleidingen gaan in op maandag 14 november en duren tot en met vrijdag 18 november. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het mogelijk dat de wegafsluiting langer duurt.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze wegwerkzaamheden kunt u terecht bij afdeling Klantcontact van de gemeente Zutphen, via het algemene telefoonnummer 140575.