NCRV

Sterrencast in nieuwe NCRV-dramaserie Mixed Up

Ingezonden door NCRV op 10 augustus, 2011 - 10:49


maandag 14 november 2011 - 21:20 uur
Zender:
Nederland 3

Over de eeuwige strijd tussen de sexen over vooroordelen, stereotypen en clichés

Vanaf maandag 14 november start bij de NCRV op Nederland 3: Mixed Up, een nieuwe tiendelige dramaserie die zich afspeelt op de redactie van het magazine `ZIJ'. De serie gaat over de eeuwige strijd tussen de sexen en over de verwarring van de moderne tijd.

Het magazine `ZIJ' bestaat al meer dan twintig jaar en is een solide merk geworden onder leiding van hoofdredactrice Guusje Waterman (Anneke Blok). Was het ooit een opvallende en prijswinnende titel in bladenland, nu dalen de oplagecijfers gestaag. Tijd voor vernieuwing. De directie besluit om het vrouwenbolwerk op te frissen met een mannelijke hoofdredacteur: David Vogel (Waldemar Torenstra), hoofdredacteur van een opinieblad. David denkt de klus wel even te klaren, maar weet niet met wat voor vrouwen hij te maken krijgt. Samen moeten ze het blad een nieuwe impuls geven. Maar hoe? Mannenonderwerpen in een vrouwelijk jasje? Vrouwendingen in een mannenstijl? Mixed Up is een serie over typische mannen- en vrouwenzaken. Over de eeuwige strijd tussen de sexen. Over vooroordelen, stereotypen en clichés - onderuitgehaald of toch waar?

In Mixed Up speelt een sterrencast, bestaande uit Anneke Blok, Waldemar Torenstra, Tamar van den Dop, Georgina Verbaan, Viggo Waas, Dunya Khayame, Pepijn Schoneveld, Anniek Pheifer, Jelka van Houten en Edwin Jonker.

De regie is in handen van regisseur Paula van der Oest (Zus&Zo, Tiramisu, Black Butterflies) en Idse Grotenhuis. Het scenario is geschreven door Maarten Lebens (Lijn 32, Verborgen Gebreken) en Paula van der Oest, onder leiding van creatief producenten Job Gosschalk en Idse Grotenhuis. Mixed Up is een productie van IDTV Film.

Op de site mixedup.ncrv.nl is het magazine `ZIJ' vanaf begin november ook online te lezen.
Programma:
Mixed Up
Foto:
Mixed Up (10)
Mixed Up (11)
Mixed Up (12)
Mixed Up (13)
Mixed Up (14)
Mixed Up (15)
Mixed Up (16)
Mixed Up (17)
Mixed Up (18)
Mixed Up (19)
Mixed Up (20)
Mixed Up (21)
Mixed Up (22)
Mixed Up (23)
Mixed Up (24)
Mixed Up (25)
Mixed Up (7)
Mixed Up (8)
Mixed Up (9)
Mixed Up - Thor
Mixed Up: Bien (Tamar van den Dop)
Mixed Up: David (Waldemar Torenstra)
Mixed Up: Eddy (Viggo Waas)
Mixed Up: Latifah (Dunya Khayama)
Mixed Up: Thor (Pepijn Schoneveld)
Mixed Up: Touba (Georgina Verbaan)
Website:
http://mixedup.ncrv.nl