Ingezonden persbericht


Hilversum, 08 november 2011

WINFRIED BAIJENS PRESENTEERT 24/7

Credits: Roy Beusker

BNN/VARA-PROGRAMMA BRENGT HET BESTE VAN DE ONLINE WERELD OP TV

In het nieuwe BNN/VARA-programma 24/7 schotelt een panel van webspecialisten de kijker het topje van de internetijsberg voor. Onder leiding van Winfried Baijens presenteren redacteuren Zarayda Groenhart, Harm Teunisse, Arco Gnocchi en Tim Hofman datgene wat je vandaag niet had mogen missen. Nieuws, lifestyle, ontwikkelingen op het web, de nieuwste gadgets en meest opvallende filmpjes van de dag. Hoeveel youtubeviews krijg je met het opdrinken van een muizensmoothie? Hoe versier je een BN'er via social media? Wie zijn die Avatar-achtige mensen in de jungle van Costa Rica? En is er al een Arabische herfst op komst? 24/7 is vanaf 14 november elke maandag en vrijdag om 23.05 uur te zien bij BNN/VARA op 3.

Winfried: 'Met 24/7 maak ik van mijn verslaving m'n werk: ik zit belachelijk veel online. Het programma is een fikse uitdaging, want vat een dagje online media maar eens samen in een half uur tv. Maar met een redactieteam dat volledig bestaat uit online-fanaten komt dat zeker goed.' Het panel van gespecialiseerde webmijnwerkers haalt elke dag het goud uit de krochten van het internet. Door hun persoonlijk commentaar maken ze het nieuws nog nieuwer, gooien ze olie op het vuur in hoogoplopende discussies, terwijl ze ook nog live ingaan reacties en belevenissen van kijkers.

24/7 is twee keer per week op tv maar gaat 7 dagen per week, 24 uur per dag door op internet. Op 247.bnn.nl lees je blogs van de panelleden en via Facebook, Twitter en Hyves check je het laatste nieuws, filmpjes, muziek en fashion en lifestyle.