Gemeente Breda

Aanpassem verkeersdrempels Ruwaardstraat en Odilia van Salmstraat De Gemeente Breda start op maandag 14 november met het aanpassen van de verkeersdrempels in de Ruwaardstraat en de Odilia van Salmstraat. Tijdens de werkzaamheden is er overdag geen doorgaand verkeer mogelijk in deze straten. Dit wordt met borden omgeleid. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn de werkzaamheden op vrijdag 18 november aan het eind van de dag afgerond.

Waarom

Op verzoek van omwonenden komen er vergelijkbare drempels, zoals in de Reinierstraat. Deze nieuwe drempels geven minder hinder van voorbijrijdend verkeer.

Wat gaat er gebeuren

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken gebeuren de werkzaamheden in fases. De aannemer vervangt iedere dag twee drempels, zodat de straten 's avonds weer open zijn. De wijk is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Gravenstraat. Bij de werkzaamheden aan de drempels in de Odilia van Salmstraat zijn de palen aan de Stadhouderstraat neergeklapt, zodat de Achterom bereikbaar blijft.

De gemeente vraagt uw medewerking

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden de gemeente en de aannemer zoveel mogelijk rekening met de toegankelijkheid van de bedrijven en het overige verkeer in de straat. Het is onvermijdelijk dat u hinder ondervindt van de werkzaamheden. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.
Als u in het bezit bent van een auto, mag u deze niet parkeren bij de afzetting van de drempels.
Mogelijk kunt u uw huisvuil en eventueel grofvuil niet aanbieden op de plaats die u gewend bent. Biedt u dit dan aan op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M.J.A. Janssen van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 47 86. Hij is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 08.30 uur en van 16.00 en 16.30 uur.

Vragen aan de gemeente?