Persbericht

MphasiS gaat partnership aan met Talend

Partnership brengt Master Data Management binnen bereik klanten bank- en kapitaalmarkten

Amsterdam, 14 november 2011 - MphasiS, een toonaangevende IT-dienstverlener, heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met Talend, een wereldwijd opererende open source softwareleverancier. Dit partnership stelt klanten binnen de bank- en kapitaalmarkten in staat op een snelle manier Master Data Management (MDM)-oplossingen te implementeren, winstgevende klantrelaties te onderhouden, databeheer operations te stroomlijnen en risico's effectiever te beheren. MDM geïmplementeerd op het zakelijke Talend-platform, maakt gebruik van de mogelijkheid van Talends MDM end-to-end-functionaliteit voor integratie, kwaliteit en data mastering.

"We zijn erg verheugd over ons partnership met Talend. Dit stelt ons in staat om het aanbod in de $3 miljard MDM-markt verder te verstevigen. We zien dat onze klanten investeren in meerjarige, organisatiebrede verplichtingen wat betreft databeheerinitiatieven. Ons uitgebreide aanbod van MDM en datastrategie tezamen met het partnership met Talend, gaat een fundamentele differentiator zijn binnen de markt", aldus Srikumar Ramanathan, Senior Vice President and Head of Banking and Capital Markets bij MphasiS.

"Het Talend MDM-platform maakt gebruik van een actief datamodel om een bron van betrouwbare en nauwkeurige master data te creëren, zonder gehinderd te worden door een star of statisch domeinmodel", aldus Keith Goldstein, Talends vice president of indirect channels. Talend MDM Enterprise Edition biedt de noodzakelijke componenten voor het bouwen van een Master Data Hub als een bewaarplaats voor de semantische datalaag. MDM past goed bij financiële diensten en MphasiS is de ideale partner om dit op de markt te brengen."