Audax Gratis dagbladen De Pers, Sp!ts en Metro in de AKO tijdschriften App

Tot nu toe was de AKO Tijdschriften App dé manier om je favoriete tijdschrift digitaal te lezen, maar vanaf nu zijn ook dagbladen De Pers, Sp!ts en Metro gratis beschikbaar in de App. Dus ook iedereen die 's ochtends geen mogelijkheid heeft een van deze gratis kranten mee te pakken, hoeft het nieuws van vandaag nooit meer te missen.

Inmiddels al bijna een jaar geleden lanceerde AKO de AKO Tijdschriften App waarmee je je favoriete tijdschrift digitaal kan lezen. Na een zeer succesvolle start op de iPad werden al snel de platformen van Android, Windows en Mac (OSX) toegevoegd. Ook de toevoeging van de AKO Carrousel betekende weer een verrijking: hiermee kun je alle covers van de laatste edities van alle titels bekijken en door de eerste pagina's bladeren. Ook werd er nog een platform toegevoegd, want de AKO Carrousel is ook geschikt voor de iPhone. Deze ontwikkelingen volgden elkaar zeer snel op en nu is de volgende uitbreiding een feit: naast tijdschriften zijn nu ook dagbladen De Pers, Sp!ts en Metro geheel gratis beschikbaar in de AKO tijdschriften App.

Dennis Mikkelsen, manager Audax Digital en verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten van AKO: 'Een prachtige ontwikkeling en eigenlijk ook heel logisch: de digitale beleving van lezen stopt niet bij tijdschriften. Daarom was de stap naar de dagbladen Metro, Sp!ts en De Pers in de App zo gemaakt, en ook vanuit andere dagbladenuitgevers is al belangstelling getoond.'

Voor de realisatie van de AKO Tijdschriften App en de AKO Carrousel heeft Audax Digital een samenwerking met initiatiefnemer MagWorld, onderdeel van Aemotion, gespecialiseerd in multiplatform communicatie-oplossingen. Inmiddels biedt de AKO Tijdschriften App 125 tijdschriften van 32 verschillende uitgevers, waaronder Voetbal International, HP/de Tijd, Vrij Nederland, Weekend, Glossy, AvantGarde, Vriendin en nog vele andere, te vinden op http://www.ako.nl/app.

Audax Digital is als businessunit onderdeel van Audax Publishing, uitgever van de weekbladen: Weekend, Vriendin, PRiMERO en HP/De Tijd en de maandtitels: AvantGarde, Glossy, STARS, Girlz!, Royalty en AktueelMAN. De Amsterdamse uitgeverij is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax.



Audax