Universiteit Twente

Route Suc6 met Michiel Muller, oprichter Route Mobiel en Tango

15 november 2011 Tijd: 19:00

Op 15 november spreekt Michiel Muller, auteur van het ondernemersboek van het jaar 2010: Michiel Muller: ervaringen van een serial entrepreneur. Na een aantal jaren bij een multinational maakte hij samen met Marc Schroder de onbemande tankstations van Tango een groot succes.

Na Tango richtte hij Route Mobiel op in 2004 en brak daarmee de markt voor wegenwacht open. In 2008 start Muller de internet-huizenveiling site 'Bieden en Wonen'. Hierbij wordt kopers en verkopers de mogelijkheid geboden om via internet op volkomen transparante wijze huizen te veilen in een volledig vrije, ongedwongen markt.

'Als beginnend ondernemer wil je weten welke strategie werkt en welke niet. Die kennis haal je niet uit theoretische management boeken; dat hoor je het liefst van een echte ondernemer die het allemaal ervaren heeft. '

Michiel Muller, oprichter Route Mobiel en Tango Datum: 15 november, 19.00 uur
Locatie: The Corridor, Hengelosestraat 525, Enschede Aanmelden: n.trip@kennispark.nl
Kosten: geen

routesuc6

Route Suc6 is een lezingen- en workshopserie waarin succesvolle ondernemers vertellen over hun route naar succes. De serie biedt inspiratie voor jonge ondernemers. In 2011 staan vier lezingen en drie workshops gepland.