Vakcentrum Levensmiddelen

Branchefeest Kaas en Delicatessen

Datum: 15-11-2011
Aanvang: 8.00 uur
Website: http://www.foodspecialiteitenwinkels.nl Locatie: De Flint
Plaats: Amersfoort
Op dinsdagavond 15 november organiseert het Vakcentrum, Kaas & Delicatessen in theater De Flint in Amersfoort het grote Kaas- en Delicatessen Branchefeest. Leden van het Vakcentrum met een foodspecialiteitenwinkel zijn van harte welkom om deze gezellige avond bij te wonen!

Programma
Het programma start om 20.00 uur met een spectaculaire openingsact van zangeres Sigrid Hof. Presentator Tom van der Meer zal daarna de prijswinnaars van het Gouden Kaasmes en de Beste Foodspecialiteitenwinkel Trofee bekendmaken. Ook wordt onthuld welke ondernemers zich een jaar lang `Nederlands Beste Boerenkaasspecialist', `Nederlands Beste Buitenlandse Kaasspecialist' en `Nederlands Beste Notenspecialist' mogen noemen.

De prijzenregen wordt afgewisseld met een muzikaal hoogstandje van de al eerder genoemde Sigrid Hof. Net als voorgaande jaren wordt het programma afgesloten met een smakelijk buffet, waarbij u de gelegenheid heeft om collega-ondernemers en andere genodigden te ontmoeten.

Genomineerden
Lees meer over de Nationale Competitie en bekijk de genomineerden op www.foodspecialiteitenwinkels.nl.

Toegangskaarten
Alle Vakcentrumleden met een kaas- of delicatessenwinkel ontvangen binnenkort twee gratis toegangsbewijzen. Extra kaarten zijn verkrijgbaar via de sponsors of te koop aan de balie.