Holland Financial Centre



* Nov 15
Leadership in Service Innovation Series (lezing I) Op 15 november a.s. zal prof. AnnaLee Saxenian, (University of California) een lezing verzorgen over Silicon Valley en het eco-systeem van innovatieve en ondernemende bedrijven, dat daar is ontstaan. Prof. dr. Alexander Rinnooy Kan, (voorzitter SER) zal de Nederlandse situatie belichten.
In samenwerking met het Amsterdam Centre for Service Innovation, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, en SII organiseert Holland Financial Centre een serie lezingen over diensteninnovatie: de Leadership in Service Innovation Series.
In deze Series delen een aantal van 's werelds meest befaamde experts hun visie en ervaring met het Nederlandse publiek. De eerste lezing zal plaatsvinden op dinsdag 15 november in het Symphony Auditorium op de Zuidas. Professor AnnaLee Saxenian, verbonden aan de University of California, Berkeley zal een presentatie verzorgen over Silicon Valley en het eco-systeem van innovatieve en ondernemende bedrijven, dat daar is ontstaan. Professor dr. Alexander Rinnooy Kan, Voorzitter van de Sociaal Economische Raad, zal een Nederlands licht op het onderwerp laten schijnen en in discussie gaan met professor Saxenian en het publiek.
Voor meer informatie en aanmelding:
advokaat@hollandfinancialcentre.nl
Programma dinsdag 15 november a.s.
13.45 Welkom
14.15 Lezing door prof. AnnaLee Saxenian
15.00 Reactie van prof. dr. Alexander Rinnooy Kan 15.15 Debat
16.00 Einde programma
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het Symphony Auditorium, de inschrijving is op volgorde van binnenkomst.

November 2011